Podijeli objavu

Naš nagrađivani americana country bend, 058 obogaćuje glazbeni eter objavom ljetne pjesme u dvjema verzijama: hrvatskoj i engleskoj! Iako su na počecima svog glazbenog puta stihove pjesama pisali na engleskom jeziku, a kasnije prešli na hrvatski, nikada do sada se nisu odlučili na ovaj korak – objavu istog singla u dvjema izvedbama.

Hrvatska inačica pjesme nosi naziv Ljubav mijenja sve, dok engleska Role (Uloga).

„Okružila me istinska ljubav i promijenila sve. Nisam toga ni bila svjesna do nedavno.“ kroz osmijeh nam otkriva Jelena Bebić, pjevačica benda i autorica hrvatskih stihova, koju smo upoznali pod djevojačkim prezimenom Rade. Iako se na prvo slušanje može činiti kao jednostavna ljubavna pjesma, ona šalje dublju poruku – ljubav dolazi tek kada se otvorimo i prestanemo bojati.

Singl je u prepoznatljiv americana country zvuk uspješno upakirao stalni suradnik benda, Ivan Cinotti. Među instrumentima po prvi puta korišten je bendžo, koji je šarmantno začinio glazbenu podlogu uz izniman i upečatljiv vokal Jelene Bebić.

Za obje inačice pjesme osmišljen je nenametljiv video spot, kako ne bi odvlačio pažnju sa glazbe i stihova, a snimljen je uz pomoć plesnog para – Andrea Rogošić i Dino Delić. Za režiju je zaslužan Bruno Pavić, koji je surađivao s 058 na njihovim uspješnicama: Ljeto, Nova priča i Vrijeme.

Obojite ljeto u vama omiljene americana glazbene boje na hrvatskom ili engleskom jeziku.