Podijeli objavu

U vrlo kratkom razdoblju Ben Howard je fanovima diljem svijeta predstavio dvije nove pjesme i najavio objavu iščekivanog novog studijskog izdanja! Naslova „Noonday Dream“ album će biti objavljen 1. lipnja ove godine, a u Hrvatskoj su dostupne Google Play digitalne prednarudžbe.

Dio zvuka novog albuma Ben je prvo predstavio singlom „A Boat To An Island On The Wall“, a zatim i netom objavljenom pjesmom „Towing The Line“. Obje su pjesme osim u radijskom eteru, dostupne i putem Deezer i Google Play digitalnih glazbenih platformi.

Album „Noonday Dream“ sniman je u raznim studijima na relaciji jugozapadne Francuske i jugozapadne Engleske, a produkciju potpisuje Ben samostalno. Bit će ovo njegovo treće po redu studijsko izdanje, koje nasljeđuje hvaljene prethodnike vrijedne spomena – „Every Kingdom“ iz 2011. te „I Forget Where We Were“ iz 2014. godine.

Uz objavu novih pjesama te datuma izlaska novog studijskog izdanja, Ben je za nadolazeće mjesece najavio i nekolicinu europskih koncertnih datuma, što uključuje i festivalske nastupe.