Beck predstavio novi singl “Uneventful Days” i najavio novi studijski album!

Podijeli objavu

Popularni Beck sve više najavljuje svoj novi album “Hyperspace” koji će službeno biti predstavljen 22. studenog.

Danas je objavljen drugi singl s albuma imena “Uneventful Days”, a hrvatska publika ga može slušati u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu.

Beck se vraća s novim zvukom i novim zanimljivim melodijama! Nakon što je u travnju predstavio prvi singl “Saw Lightning”, sada nam je dostupan i drugi singl s njegovog nadolazećeg albuma. Kao i prošli singl, ovaj također supotpisuje Pharell Williams, koji je zaslužan i za koprodukciju. Osim Williamsa, na albumu je radila još nekolicina producenata, ali i Beckovi dugogodišnji glazbeni suradnici.

Za svoj novi album Beck je rekao: “Ne radi se o albumu koji govori o svemiru. Radi se o unutarnjem svemiru i traženju mira. Razmišljao sam o glazbi kao o načinu bijega i promjeni stanja uma.” Album “Hyperspace” dostupan je za prednaručivanje.

Beck Hansen rođen je 1970. godine u Los Angelesu. Svjetski uspjeh postigao je 1994. godine zahvaljujući hitu „Loser“, koji se našao na njegovom studijskom albumu „Mellow Gold“. Dvije godine kasnije dodatno se afirmirao kao miljenik publike i glazbenih kritičara zahvaljujući albumu „Odelay“, na kojem su se našli hitovi „The New Pollution“, „Where It’s At“ i „Devil’s Haircut“. Posljednji studijski album „Colors“ objavio je krajem 2017. godine, a na njemu su se našli singlovi poput „Dear Life“ i „Up All Night“. „Colors“ je osvojio dvije nagrade Grammy, što Becka čini sedmerostrukim dobitnikom te popularne glazbene nagrade.