Beat na moru: Objavljen line-up trećeg izdanja omiljenog ljetnog festivala domaće gen-z publike

by srp 30, 2023Domaća glazba, Festivali, Vijesti

Više od dvadeset regionalnih glazbenih imena stat će na pozornicu trećeg po redu izdanja festivala Beat na moru, koji se od 24. do 26. kolovoza održava na plaži Medane, nedaleko od Punta na otoku Krku. Ovaj mladi festival po prvi put se održao 2021. godine, a već sada se istaknuo kao jedna od omiljenih i nezaobilaznih ljetnih destinacija gen-z publike.

Kroz tri dana trajanja festivala, publika će moći uživati u koncertnom programu ispunjenom raznolikom lepezom urbanih žanrova. Line-up ovogodišnjeg izdanja festivala predvode Vojko V, Hiljson Mandela, z++, Grše, Vesna Pisarović, Porto Morto, Svemirko, Krankšvester, KUKU$, Buntai, Bore Balboa, 2xŠihta, TTM, a pridružuje im se i čitav niz sve istaknutijih imena nove regionalne glazbene generacije – Peki Pele, Miach, Baks, Peki, Luka Rajić, Mlada Beba, Ružno Pače, dram i Arctic Monkeys Tribute Band.

Festival Beat na moru spada među mlađe festivale booking agencije i diskografske kuće yem. Po prvi put se održao 2021. godine, a već sada se istaknuo kao nezaobilazna ljetna destinacija gen-z publike. Od svojih početaka, održava se na jednoj od najljepših plaža na otoku Krku, plaži Medane smještenoj nedaleko od Punta, i posjetiteljima pruža nezaboravno festivalsko iskustvo za kraj ljetnih mjeseci.

Nekoliko tisuća posjetitelja tako će i ove godine bit’ na moru te uz Beat na moru pozdraviti ljetne mjesece, uz nastupe više od dvadeset omiljenih im regionalnih glazbenih imena. Festivalske ulaznice dostupne su u prodaji, online putem platforme Core Event te fizičke na lokacijama Drito Bar u Zagrebu i Garica Shop u Rijeci. Objava festivalskog rasporeda po danima i satnica nastupa slijedi u narednim danima, na Instagram stranici festivala.