Podijeli objavu

Koncertna promocija dugoočekivanog albuma nagrađivane grupe Bang Bang održat će se 7. veljače s početkom u 21 sat u zagrebačkom Katranu“Mol. 2”, drugi studijski album, sniman je u molskom tonalitetu i dostojan je nasljednik prvog albuma na čijim krilima su Bang Bangovci osvojili Porin za najboljeg mladog izvođača 2015. godine
Da je Bang Bang ovim albumom ozbiljno prodrmao domaću glazbenu scenu slažu se i glazbeni kritičari. 

“Bang Bang je umijeće. Riječ je o glazbenicima koji ne pristaju na kompromis, istovremeno djelujući u pop-rock žanru gdje je granica između trivijalnog uspješnog i neuspješnog jako tanka, a sve ono ne-trivijalno ne nailazi na odobravanje široke publike. No, na kraju dana, upravo je kvaliteta i iskrenost ono što će ostati trajno, a ovoj ekipi na novom albumu toga nikako ne nedostaje.”, istaknula je predviđajući im blistavu i uspješnu budućnost Maja Trstenjak za glazbeni portal Sound Report

“‘Mol. 2’ zapravo je evolucija prvog albuma – produkcijski, aranžerski, instrumentalno i tekstualno. Album prožet grandioznim i dramatičnim trenucima, zatim melankolijom, ali opet tako složen da svaku pjesmu ne možeš poslušati samo jednom, savršeno je zaokružio studijsku 2019. godinu.”, zaključio je i preporučio album za slušanje Matej Vidranski za Mixetu.

“‘Mol.2’ je gotovo idealan komercijalan album. Aranžmani su promišljeni i dotjerani do perfekcionizma, nikad banalni. Prevladava retro pop štih, ali s dovoljno modernih zahvata da ne zvuči kao nostalgični pastiš, pjesme su pitke, ali opet nošene izraženom autorskom vizijom.”, piše Karlo Rafaneli za glazbeni portal Music Box.

Na albumu se nalaze radijski hitovi “Superstar”“Kako stoje stvari” feat. Saša Antić (studijska i live verzija iz Tvornice kulture), “Što ako ne bude po tvom”, “Papar i sol”, “Pijani i zaljubljeni”, “Stranci”, novi hit “Pismo” u kojem po prvi put čujemo vokal Hrvoja Prskala, “Sebi dovoljni” s kojom nastupaju na Zagrebačkom festivalu, te potpuno nove pjesme “Malo lažnog sjaja” i “Pustinje”.

Nakon fantastičnog nastupa na INmusic festivalu i vrhunskog koncerta u Tvornici kulture prošle godine, svoje fanove počastit će koncertnom promocijom uspješnica i novih pjesama objedinjenih na novom albumu. S jednim od najboljih hrvatskih vokala, jednim od najboljih producenata te vrhunskim glazbenicima u Katranu nas očekuje prava molska poslastica.

Album “Mol. 2” grupe Bang Bang u prodaji je u prodavaonicama Croatia Recordsa po cijeni od 99 kuna.