Bajaga se javio iz Beograda i najavio koncert na Mihovilu, 2/3 kapaciteta već prodano

by svi 19, 2022Domaća glazba, Izdvojeno, Koncerti, Vijesti

Momčilo Bajagić Bajaga video snimkom se javio iz Beograda da najavi svoj veliki koncert kojeg će održati 7. 7. ove godine na Tvrđavi sv. Mihovila.

Bit će to tek drugi put da Bajaga & Instruktori nastupaju u Šibeniku, i to nakon pune 33 godine. Prvi i jedini put nastupili su davne 1989. godine u dvorani na Baldekinu, na humanitarnom koncertu kojim su se prikupljala sredstva za novi odašiljač Radio Šibenika. Šibenska će publika ovog ljeta imati priliku uživati u jedinstvenom glazbenom događaju, kako najavljuju organizatori koncerta.

– Nastup Bajage & Instruktora u Šibeniku bit će zaista poseban glazbeni događaj. Šibenski koncert jedini je nastup benda u Dalmaciji ovog ljeta, i jedan od samo par koncerata u cijeloj Hrvatskoj ove godine. Dakle, šibenska publika imat će privilegiju slušati jednog od najtraženijih regionalnih izvođača današnjice na najljepšoj pozornici na Jadranu. Očekujemo fenomenalan koncert koji će se još dugo pamtiti. – stoji u priopćenju organizatora iz šibenskog PARK kolektiva.

A da su ulaznice za koncert Bajage trenutno najtraženija roba u Šibeniku dokazuje i podatak da je u svega deset dana od početka prodaje dvije trećine kapaciteta tvrđave već rasprodano.

Organizatori stoga apeliraju da svi koji žele osigurati svoje mjesto početkom srpnja na šibenskoj tvrđavi požure po svoju ulaznicu – online preko Entrio sustava (https://bit.ly/BajagaMihovil) ili na Entrio prodajnim mjestima po čitavoj Hrvatskoj (http://bit.ly/EntrioOutlets).

Organizator koncerta Bajaga & Instruktori na Mihovilu je šibenska PARK organizacija u partnerstvu s Tvrđavom kulture Šibenik.