Badnjak u znaku Trash Partyja, a za Božić Rozga i zato na vrijeme rezervirajte svoje mjesto u Revelinu

by pro 12, 2017Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Ovih blagdana Revelin će biti pravo mjesto za sve koji se žele dobro zabaviti u Dubrovniku. Tradicionalni Badnjak ove godine je u znaku svima omiljene Trash zabave.

Vrijeme je da svoje planiranje zabava privedete kraju i da se odlučite što prije za mjesto koje vas svaki put oduševi zabavama i atmosferom, a to je naravno Culture Club Revelin.

Badnjak nam je pred vratima, počinju praznici i pravo je vrijeme da se opustite i svoje slobodno vrijeme provedete u zabavi s najdražima. U nedjelju, 24. prosinca očekuje vas tradicionalni “Christmas Trash Party” kojeg dokazano svi obožavaju! Ludi plesni hitovi uz koje će svi plesati i slaviti očekujte u Revelinu!

Sretan Božić zažalit će vam Jelena Rozga, 25. prosinca na koncertu u Culture Clubu Revelin. Ulaznice su već odavno u prodaji, a veliki broj upita i rezervacija već sada daje naslutiti o kakvoj zabavi je riječ. Stari hitovi grupe Magazin i svima dobro poznate pjesme poput “Kraljice”, “Bižuterije”, “Moderne žene” imate priliku poslušati ovog Božića u Revelinu.

Dođite što prije do ureda Revelina kako bi nabavili ulaznice, a sve informacije potražite na stranicama Revelina ili na broj +385 98 533 531.