B-strana Krankšvestera: Uživo ovog četvrtka u Vintage Industrial Baru

by svi 24, 2023Koncerti

Nakon što su Podočnjaci i Dino Blunt otvorili novi koncertni serijal yema u zagrebačkom Vintage Industrial Baru, ovog tjedna stiže još jedan intiman koncert za najjače fanove. Osječki hip-hop duo Krankšvester u četvrtak, 25. svibnja na ovoj istoj pozornici svira B-stranu.

“Veselimo se ovom tipu nastupa, posebno jer izvodimo pjesme koje ne izvodimo nikad“ poručuju 3ki Still i Sett, a jedinstvenost ovog nastupa u Vintage Industrial Baru leži upravo u pjesmama koje će momci izvesti uživo. “To nam je izazov, popamtit tekstove koje nismo izvodili više od 10 godina. Jedva čekamo, bit će show”, zaključuju.

Aktivno djeluju već 14 godina, a 2022. okrunili su album „Krankšvester V“ s nagradom Porin, u kategoriji Najboljeg hip-hop albuma. Nakon tradicionalnog Švesterova i rasprodane Tvornice kulture sredinom veljače, momci u ovoj godini nastavljaju s koncertnim nastupima; tako su prošlog vikenda oduševili publiku Tesla Main Stage na umaškom Sea Staru, a uskoro im slijedi i festivalski nastup na Zagreb Beer Festu. No prije toga, postaja im je zagrebački Vintage Industrial Bar, gdje će 25. svibnja prirediti nestandardni koncert za najveće fanove.

Krankšvester Vintage Industrial Bar

Krankšvester u Vintage Industrial Baru | foto: PR

Ulaznice su dostupne u prodaji online putem platforme Core Event te na prodajnim mjestima u Zagrebu: Drito Bar, Dirty Old Shop i Rockmark. Organizator koncerta je yem, koji ovim novim serijalom svojih koncertnih četvrtaka u Vintageu pred publiku dovodi zvučna imena iz hip-hop/trap žanrova u intimnijem okruženju.