Podijeli objavu
Foto | Ana Bartoniček i Viktor Pravdica

Nakon proljetnog singla “Dvije sjene”, Atmospheric nam predstavlja novu pjesmu i spot “Skrivena duga”. Nastala još 2001. godine, “Skrivena duga” je prva pjesma u glazbenom opusu riječkog benda, a verzija koju slušamo je nova, dok onu originalnu, planiraju objaviti 2022. godine, kada će obilježiti dvadeset godina postojanja.

Ljubavnu pjesmu koja govori o onom prvom, pravom osjećaju zaljubljenosti, kada u nama nastane jedna “Skrivena duga” zajedno izvode Martina Majerle i Lado koji potpisuje glazbu i stihove, a za “Skrivenu dugu” je i odsvirao sve instrumente.

Singl prati i spot za kojeg su zaslužni Ana i Lado Bartoniček, a sniman je na Grobniku iznad Rijeke. Kadrovi su uhvaćeni tik pred nevrijeme, što je dalo posebnu, atmosferičnu sliku cjelokupnog vizuala spota.

Foto | Ana Bartoniček i Viktor Pravdica

“Bilo nam je baš zabavno na snimanju! Natrčali smo se i izgrlili kao nikad! Još smo komentirali da izgledamo kao da smo na vjenčanju. 🙂 Spot je u retro stilu, i da, u njemu nema duge – jer je skrivena…” ispričao je Lado, a Martina dodaje: “Idilična atmosfera livade u punom cvatu, nevrijeme koje se sprema, miris trave, naša glazba, sva čula probuđena. Bogatiji smo za još jedan dan. Nadam se da će se dio te atmosfere i kemije odraziti i na našu publiku, kroz ovaj opuštajući video.”

“Ugodno slušanje i gledanje želimo.” za kraj poručuje Atmospheric.