Ariana Grande, Miley Cyrus i Lana Del Rey objavile pjesmu „Don’t Call Me Angel (Charlie’s Angels)“

by ruj 13, 2019Izdvojeno, Nova izdanja, Strana glazba, Vijesti

Kad se na istoj pjesmi okupe tri planetarno popularne glazbenice koje uz brojne nagrade osvajaju milijune obožavatelja i glazbene kritičare, jasno je da se radi o suradnji koju smo dočekali s neizmjernim nestrpljenjem.

Ariana Grande, Lana Del Rey i Miley Cyrus udružile su snage i donijele nam pjesmu „Don’t Call Me Angel (Charlie’s Angels)“ kojom je najavljen soundtrack za film “Charlie’s Angels”. Pjesma je hrvatskoj publici od danas dostupna u radijskom eteru i na Deezeru.

Za produkciju pjesme “Don’t Call Me Angel (Charlie’s Angels) zaslužni su Max Martin (Taylor Swift, Katy Perry, The Weeknd) i Ilya Salmanzadeh (Demi Lovato, Tori Kelly), a njome je najavljen službeni soundtrack filma “Charlie’s Angels”. Soundtrack će biti objavljen 1. studenog, dva tjedna prije nego se film počne prikazivati u kinodvoranama. Ariana Grande, koja supotpisuje pjesmu i jedna je od izvršnih producenata soundtracka, suradnju s Miley i Lanom najavila je putem Instagram profila te oduševila brojne obožavatelje koji su s nestrpljenjem dočekali današnju objavu singla.

Za pjesmu „Don’t Call Me Angel (Charlie’s Angels)“ predstavljen je i službeni videospot koji je u nekoliko sati nakon objave sakupio više od dva milijuna pregleda:

„Don’t Call Me Angel (Charlie’s Angels)“ dio je soundtracka filma “Charlie’s Angels” u kojem glavne uloge tumače Kristen Stewart, Naomi Scott i Ella Balinska. Režiju i scenarij filma potpisuje nagrađivana glumica Elizabeth Banks (The Hunger Games, Catch Me If You Can). Film “Charlie’s Angels” će u svjetskim kinima biti dostupan od 15. studenog ove godine.