Home Vijesti Domaća glazba Ariana Grande i Justin Bieber objavili zajedničku pjesmu „Stuck With U“

Ariana Grande i Justin Bieber objavili zajedničku pjesmu „Stuck With U“

0
Ariana Grande i Justin Bieber objavili zajedničku pjesmu „Stuck With U“

Nakon dugogodišnjeg prijateljstva koje traje od početka njihove karijere, popularni su glazbenici udružili snage na emotivnoj baladi, a u kreiranju spota sudjelovali su i njihovi obožavatelji. Prihodi pjesme bit će donirani u dobrotvorne svrhe.

Justin Bieber i Ariana Grande bez sumnje su jedni od najutjecajnijih glazbenika ovog stoljeća, što potvrđuju mnogobrojni hitovi kojima su osvojili razne glazbene ljestvice, rasprodane turneje diljem svijeta te milijarde ostvarenih streamova njihovih pjesama. Na oduševljenje milijuna obožavatelja, danas su predstavili zajednički singl „Stuck With U“, u čijem su kreiranju spota sudjelovali i njihovi slušatelji. Hrvatska publika pjesmu može slušati u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu.

Glazbenici su „Stuck With U“ prošlog tjedna najavili na njihovim društvenim mrežama, kad su otkrili i instrumentalni dio pjesme te njenu naslovnicu, koju je kreirala ilustratorica Liana Finck. Suradnja Justina i Ariane humanitarnog je karaktera – ostvareni prihodi bit će donirani zakladi koja će osigurati školarine djeci zdravstvenih djelatnika, policajaca i vatrogasaca koji su na prvoj liniji borbe tijekom trenutne globalne pandemije.

„Ponosan sam na ovu suradnju, nadam se da će vam se svidjeti. Ariana je predivna osoba i sretan sam jer smo napokon uspjeli zajedno snimili pjesmu“, napisao je Justin na Instagramu. Pjesma „Stuck With U“ ima i svoj videospot, sastavljen od kolaža videosnimaka koje su brojni obožavatelji Justina i Ariane kreirali u svojim domovima tijekom samoizolacije:

Prijateljstvo popularnih pjevača traje od početka njihove dugogodišnje karijere – u nekoliko su navrata zajedno dijelili pozornicu tijekom nastupa, a posebno se ističe Justinovo gostovanje na Arianinom koncertu tijekom festivala Coachella, za koje ističe da mu je vratilo strast prema glazbi: „Reakcija publike koja je uslijedila nakon što sam se pojavio na pozornici podsjetila me zašto ovo volim“, otkrio je pjevač u razgovoru u kojem je sudjelovao popularni radijski voditelj Zane Lowe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here