Podijeli objavu

Puni Boćarski dom sinoć je više od 6 sati plesao u ritmu AntiValentinova. Tradicionalna  fešta u svojem petom izdanju počela je pjesmama uvijek popularnog cro dancea, glazbenog hit stila koji je žario i palio devedesetih te hitovima iz romantičnih osamdesetih. Ideja je ove godine bila u dva različita programska dana maksimalno zabaviti publiku i dati jedan novi touch uobičajeno rockerskoj antivalentinovskoj zabavi, a sudeći prema euforiji koja je ispunila prostor Boćarskog doma, taj cilj je i ostvaren. 

Foto | Goran Berović

Večer plesa i kolektivnog veselja otvorio je nastup pop dvojca Neki to vole vruće koji su nas pjesmama “California”“Jeans generacija”“Medu moj i šećeru” podsjetili na bezbrižne 80-te i lakoću postojanja.

Foto | Goran Berović

Punokrvni pop zvuk ovog zagrebačkog dvojca bio je odlična uvertira za nastavak glazbenog antivalentinovskog putovanja gdje je sljedeća stanica bio nastup legendarne Alke Vuice.

Foto | Goran Berović

Na pozornici uz prateći plesni sastav, u nastupu koji je trajao sat vremena, Alka je zabavila publiku hitovima “Laži me”, “Ej šta mi radiš”, “Ženska posada” dok je “Otkad te nema” izazvao najveći val oduševljenja i ekstatičnih plesnih ritmova publike. Nakon dojmljive Alke, pozornicom je sljedećih sat vremena dominirala Ella i hitovi “Iza ponoći”, “Nađi mi ritam”, “Nisi me bio vrijedan ti”. Vrhunskim vokalom i suverenim scenskim nastupom, Ella je i u Boćarskom domu dokazala zašto je bila i ostala jedna od najvećih hrvatskih dance zvijezda.

Foto | Goran Berović

Minea je svoj antivalentinovski nastup otvorila pjesmom “Rano” koju je s njom u glas otpjevala publika. Pjesme “Da me oće Stipe”, “Malo fali”, “Uberi ljubicu” pratilo je oduševljenje posjetitelja koji su u svakom trenutku  plesom, pjesmom i rukama u zraku bili skupa s Mineom kreatori jednog super pozitivnog zabavnog koncertnog iskustva. Atmosfera je bila na vrhuncu u trenucima izvođenja “Vrapci i komarci” te nezaboravnog hita “Good Boy”. Zabava se nastavila i nastupom dance kraljice I.Bee odnosno Ivane Banfić, koja je nastupom prošetala kroz veliku kolekciju svojih najvećih hitova poput “Šumice”, “Ti si bolji”, “Nag” te posebno dobro primljene “Godinama”. Večer odlične zabave završila je ritmovima splitskog benda Kuzma & Shaka Zulu, koja je ovaj “Party za ekipu” zaokružila na najbolji mogući način. Cijelu večer atmosferu je dizao omiljeni DJ Kneža koji je dao svoj obol prije i poslije svakog od nastupa.

Foto | Goran Berović

Prva večer AntiValentinova potvrdila je da je ovo najbolji Tulum u gradu, koji se srećom po one koji su sinoć izostali nastavlja danas, kada se očekuje još veća fešta uz prije svega začetnike festivala, kultnu riječku skupinu Let 3, koja će na modnoj reviji predstaviti svoje nove kostime uz potpis Ivice Skoke, ali i predstaviti zanimljive glazbene suradnje koje pripremaju u zadnje vrijeme za svoj novi album. Na sceni će im se tako pridružiti i Siniša Vuco alias general Vasilije Mitu, u izvedbi sada već znanog zajedničkog hita “Golub Vaso”. No bit će tu još iznenađenja, a uz Let 3 na drugoj večeri AntiValentinova nastupit će jaka punk-rock postava predvođena Parafima, Overflowom, M.O.R.T.-om i mladom grupom Ogenj!

Ukoliko još niste, stignete uloviti neku od malo preostalih ulaznica u sustavu i na prodajnim mjestima Eventima, a određeni broj ulaznica bit će dostupan i na ulazu u Boćarski dom. Cijena jednodnevne ulaznice je 80 kuna.