Podijeli objavu

Stigao je i taj dan! Organizatori Antivalentinova #4 objavili su dva velika headlinera prvog festivalskog izdanja! U Boćarski dom stižu Elemental i Kojoti!

Ekipa Elementala nedavno je obilježila puna dva desetljeća na domaćoj glazbenoj sceni uz presjek svojih najznačajnijih hitova. A selektirana lista pjesama iz njihovog velikog opusa isto tako će rasplesati sve početkom veljače kad nam na antivalentinovsku pozornicu dolazi i ova veličanstvena sedmorka!

Foto: Kristijan Smak

Kojoti, autori velikih hitova kao što su ‘Hodala je pola metra iznad zemlje’, ‘Halucinacija’, ‘Izgubljen u svemiru’ ili ‘Razuzdan i lud’ stat će uz bok kolegama i prijateljima glazbenicima na ovom jedinstvenom festivalu! Vinkovci i Rijeka iznjedrili su neke od najboljih rock’n’roll bedova, a Kojoti su bez sumnje jedan od reprezentativnih primjera. Generacije su uz njih odrastale, a sada su na red došle i neke nove, kojima će se Kojoti uvući pod kožu ne samo starim hitovima nego i novim materijalima koji nas uskoro očekuju!

Foto: Marko Ercegović 

Za žestoki start AntiValentinova #4 pobrinut će se tročlani zagrebački horror pop-punk bend Saučešće! Matija, Perica i Filip zajedno sviraju od 2012., a vjerna ih publika već dobro poznaje kroz Frakturu mozga (Matija), Mašinka (Perica) i Pičke vrište (Filip). ‘Apokalipsa zombija’, ‘Pola riba, pola riba, ali vazda mrtva’, ‘Anja’, ‘Krv’ neke su od njihovih uspješnica uz koje nas sve očekuje opaki start dvodnevnog, festivalskog obilježavanja mjeseca ljubavi!

Foto: Promo