Ante Cash u klubu ‘Roko’

by stu 10, 2017Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Nakon gotovo dvije godine, reper Ante Cash ponovno nastupa u Zagrebu! Ove subote održat će veliki koncert ‘Sve smo zeznuli debelo’ u popularnom klubu Roko, stoga ne propustite uživo poslušati hit singl ‘Ante’ koji je u svega mjesec dana na YouTube-u prešao pola milijuna pogleda! Urnebesna nova pjesma Casha govori o popularnosti imena Ante u Dalmaciji i Hercegovini, a spot u režiji Danijela Kovačevića prikazuje život u jednom takvom mjestu.

‘U Imotskom vikneš Ante i pola grada se okrene. Ako to nije inspiracija za pjesmu onda ne znam što jest’, rekao je simpatični reper o tome kako je nastala pjesma.

Novi singl nastavlja niz uspješnica nakon ‘Fešte’ i ‘Angeline Jolie’, a publika će moći poslušati i druge pjesme poput ‘Vakule’, ‘Milene’, Vatrenih zmajeva’, ‘Gotovinski popust’ i druge. Ovo je prvi Cashov koncert s DJ-em, nakon što je punih pet godina svirao s bendom. Cijena ulaznice, koje možete nabaviti u pretprodaji i u klubu Roko je 30 kn, a ukoliko se zovete Ante dovoljno je da ponesete samo osobnu jer – imate besplatan ulaz!