Podijeli objavu

Poznati tenor objavio je svoj novi album nakon 14 godina! Dugoočekivani „Sì“, na kojem je otpjevan i duet s njegovim sinom Matteom, dokazuje da je Andrea Bocelli još uvijek na vrhuncu svojih vokalnih sposobnosti. Album je od danas dostupan u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu.

Album je dostupan i u deluxe izdanju, a na njemu su gostovale neke od najvećih glazbenih zvijezda. Tako je s talijanskim tenorom na singlu „Amo Soltanto Te“ surađivao Ed Sheeran, dok je emotivnu „If Only“ s Bocellijem otpjevala britanska senzacija Dua Lipa. Za produkciju je zaslužan Bob Ezrin (Pink Floyd, Nine Inch Nails, 2Cellos), koji je za svoj rad nagrađen i cijenjenom nagradom Juno.

Veliku je pažnju publike zadobila pjesma „Fall On Me“, na kojoj je gostovao Matteo Bocelli. „Naš se način pjevanja prilično razlikuje, ali ono što nas povezuje je stav kojim pjevamo. To nije nešto što se može naučiti, s time se morate roditi.“ komentirao je Andrea. Pjesma će se naći na dugoočekivanom Disneyjevom filmu „Orašar i četiri kraljevstva“, a prati ju i spot koji je već skupio više od 20 milijuna pregleda.

Andrea Bocelli jedan je od najpoznatijih opernih pjevača današnjice. Odrastao je u talijanskoj regiji Toskani kao sin jedinac te je od djetinjstva pokazao velik interes za glazbu. U dvanaestoj je godini tijekom nogometne utakmice zadobio ozljedu zbog koje je u potpunosti izgubio vid, koji je već tad bio oštećen. Do danas je prodao više od 90 milijuna albuma, i osvojio čak 7 World Music nagrada i Zlatni globus, a 2010. je godine dobio svoju zvijezdu na šetalištu slavnih u Hollywoodu.