Američka soul i jazz pjevačica Morgan James prvi put u Hrvatskoj

by ruj 9, 2017Koncerti, Strana glazba, Vijesti

U okviru “Reckless Abandon World Tour” kojom promovira svoje drugo studijsko izdanje, američka soul i jazz pjevačica Morgan James prvi put će posjetiti Hrvatsku ove zime! Nastupit će 16.12. u maloj dvorani u Boogaloo clubu u Zagrebu.

Jedan glas je sve što je potrebno. Pravi vokal može vas natjerati da se zaljubite na prvo slušanje, izmamiti suze, prenijeti vas u neko drugo vrijeme… Neophodni su samo mikrofon i pozornica. To je slučaj sa soul pjevačicom i autoricom iz New Yorka Morgan James za koju je The New York Times napisao da je “Nevjerojatan talent čiji osjećaj za soul muziku prodire do srži…“

Svojim energičnim vokalom i balansom duha, stvorila je neuništivu čaroliju na svom drugom albumu „Reckless Abandon“. Sloboda i širina su niti koje povezuju 12 pjesama različitih autora od LA-a, preko New Yorka i Nashwillea… Rezultat je fuzija popa, funka i r’n’b-a sa klasičnim pristupom.

Morgan James savršeno spaja nastup pun strasti sa svojim virtuoznim vokalnim sposobnostima i, nevezano za stil, sve izvodi sa toliko lakoće i iskrene strasti, da joj je teško naći konkurenciju na svjetskoj sceni.

Bila je važan dio nekih velikih mjuzikala na Broadway-u, kao što su Motown: The Musical, Godspell, The Addams Family. Poznata je i kao dio svjetski poznatog jazz kolektiva Postmodern Jukebox.

Prvi album “Hunter” izdala je 2014.godine, a početkom ove godine svjetlost dana ugledao je i njen drugi album “Reckless Abandon”

Morgan je u ožujku započela i svjetsku turneju kojom promovira svoj drugi album, i koja će je 16.prosinca dovesti i u Boogaloo Zagreb!

Ulaznice po cijeni od samo 90 kn potražite na svim prodajnim mjestima Ticketshopa, kao i na www.ticketshop.hr.