Allan Slutsky ponudio suradnju Bernardi Bruno

by kol 30, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Svojim odličnim nastupom na 20. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku mlada i talentirana pjevačica Bernarda Bruno pokazala je da se trud i upornost uvelike isplate.

Šibenska publika Bernardu je primila iznimno srdačno i toplo u obje večeri.
U prvoj je večeri otpjevala svoju uspješnicu iz 2014. „Olujna noć“, a sutradan je predstavila i svoju novu pjesmu„Ti i ja“ s kojom je krenula u osvajanje radio postaja.

Njezin fantastičan nastup pratio je i Allan Slutsky, dobitnik Grammy-a za produkciju i aranžman, inače voditelj orkestra na Broadway-u.
Bernarda ga je oduševila svojim vokalom te joj je dao komplimente za izvedbu, prepoznajući njen talent. No, tu priča ne prestaje pa je tako nakon usmenih komplimenata po završetku festivala u Šibeniku, Bernarda dobila i konkretnu ponudu za suradnju s Allanom Slutskyjem.

O čemu se točno radi, saznat će se uskoro, a Bernarda je izjavila kako i same komplimente ovog svjetski poznatog i nagrađivanog producenta smatra velikim uspjehom.

Bernardin novi pop-singl „Ti i ja“ je nastao u suradnji s odličnim timom kojeg čine Duško Rapotec Ute koji se pobrinuo za skladbu, aranžman, ali i za produkciju zajedno s Ivom Popeskićem, dok je Robert Pilepić u suradnji s Bernardom radio na stihovima pjesme.

Mlada glazbenica je nastupila posljednja na festivalu čime joj je ukazana čast da zatvori jubilarne 20. Večeri dalmatinske šansone u Šibeniku, a ovih dana ponovo ulazi u studio gdje će snimiti i englesku verziju pjesme „Ti i ja.“

Čestitamo Bernardi na odličnim vijestima!