Alen Vlahović je novo lice na estradi! On je visok, crn, zgodan i ima odličan ljetni hit!

by lip 19, 2020Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Pravo osvježenje na glazbenoj sceni neki su već zapazili i lani, kada je Alena Vlahovića, u RTL Zvijezdama, članica žirija Andrea Andrassy prokomentirala da je izgledom spoj Gospodina savršenog, Ivana Šarića te Petra Graše. “Ja vidim njega, iza njega ovo more i palme. Čovječe, meni je ludilo!”, nadovezala se Nina Badrić. Posjetitelji klupskih svirki znaju ga i po odličnim nastupima u hrvatskim klubovima. 26-ogodisnji pjevač samom svojom pojavom privlači mnoge ženske poglede, a prije same muzičke karijere profesionalno se bavio rukometom. Alen je i fitness trener, no sve je to ostavio zbog glazbe koja ga prati kroz cijeli život.

S prvom pjesmom „ Ludilo do zore“ 2014. godine koju je sam napisao, iako je tek izašao na glazbeno tržite, zaradio je preko pola milijuna pregleda. Potom je plesne ritmove nešto ublažio prekrasnom baladom „Na Božić dolaziš“. Iste godine i napravio pauzu, kako bi se posvetio fakultetu. Privodivši kraju svoje akademske obaveze pojavio se lani na RTL Zvijezdama, te je ponovno zakoračio u glazbene vode.

Jedan je od rijetkih naših pjevača za kojim su žene „poludjele“ i prije većih hitova, a sudeći po brojnim porukama koje dobiva izgleda da će s novim ljetnim singlom „Latina“ i samom pojavom itekako uzburkati ženski dio publike.  Novi singl i spot „Latina“ pravi je ljetni plesni hit, a atraktivni kadrovi spota za ovu pjesmu snimani su od centra Zagreba do naše obale.

“Spot smo snimali točno na moj rođendan pa smo odlučili proslaviti na kvalitetan način i to ovjekovječiti u samom spotu.” navodi zanimljivu činjenicu sam pjevač.

Na pitanje tko je zapravo Latina u pjesmi Alen nam odgovara: „Latina je svaka žena koja se ne boji pokazati svoju energiju; ona je strastvena, poletna i vatrena. Pjesma „Latina“ je pisana za jednu ženu i to onu posebnu! Svatko od nas muškaraca ima svoju Latinu, onu jednu zbog koje sve ostale padaju u drugi plan.“

Zavodljivi mladi pjevač, koji nalikuje glumcima iz trenutno popularnih turskih sapunica, na tekstu pjesme surađivao je s poznatom autoricom i pjevačicom Antonijom Šolom, a uz Alena na glazbi je radio i gitarist Jan Jakovljev. Dašak španjolskog ritma u pjesmu je aranžmanom ugradio Sven Gleđa, a fantastični video spot uradak je Peekzija, odnosno Petra Zirduma.  Latina nam donosi vrući ljetni ritam  i zarazan refren upakirane u atraktivne kadrove spota, koji će nas odvući u prave čari ljetne zabave.  Još kad poziv za ples dolazi od jednog od najzgodnijih pjevača na našoj sceni, zasigurno će mu biti teško odoljeti!