Alen Vitasović u Boogaloou slavi 30 godina karijere: Zabranjen ulaz oradama!

by lis 24, 2023Domaća glazba, Vijesti

Nakon točno 25 mjeseci Grande Alen vraća se u Boogaloo! Povod? 30 godina karijere. Da, nije greška. Alen je na sceni već tri desetljeća i to se mora dostojno obilježiti! Njegov nastup na Ča-valu u ovom klubu bio je antologijski, sigurno će tako biti i ovaj put. Koncert će svakako biti malo drugačiji od standardnih Alenovih, a više informacija bit će dostupno uskoro.

Datum za pribilježiti masnom bojicom u kalendar je 11. 11. 2023. (subota). Cijena ulaznica u pretprodaji je 16€, kupiti se mogu u Dirty Old Shopu (Tratinska 34) ili online preko njihovog web shopa! Novosti pratite i na Facebook događaju.

Alen je bio vrlo stvaralački plodan tijekom pandemije, pa je izbacio singlove “U dušu”, “Oštarije su mi zaprli”, “Ili si ili nisi”, “Da se ne zatare” i “Vrime je za doma poć”, a zadnji hitovi koje je izbacio su “Dopri oči” i “Tone livi”. Saksofon, klavijature, harmonika i flauta samo su neki su od instrumenata koje je svirao ili svira multitalentirani Alen. U vrlo bogatoj i živopisnoj karijeri izbacio je brojne uspješnice kao što su „Ne moren bež nje“, „Jenu noć“, “Niš mi se ne da” i „Ja ne gren“.

Brojne su zanimljive priče i kurioziteti vezani uz njega, a jedna od njih je svakako činjenica da je 1997. odlukom predsjednika Tuđmana dobio Red Danice hrvatske s likom Marka Marulića za osobit doprinos kulturi. Svaki njegov nastup priča je za sebe i svojevrsna katarza za sve prisutne, a sigurno će tako biti i ovaj put. Jer ništa u glazbi nema veće, Stankoviću, nego kad Alen pjeva „Purple Rain“. Dobro, možda kad svi uglas pjevaju “Buru”, ali to zna svatko za sebe. Koncert kao i uvijek podupiru Klub studenata Istre Mate Balota.

VAŽNA NAPOMENA: Oradama je ulaz strogo zabranjen.