Podijeli objavu

Istinska ikona i velikan hrvatske glazbene scene Alen Vitasović slavi 25 godina svoje karijere.

Nema boljeg mjesta za to od kultnog zagrebačkog kluba Sax! koji u ovoj sezoni slavi 20 godina postojanja. Alen će sa svojim bendom održati dva koncerta 19. i 20. listopada. Ulaznice za petak su rasprodane, a ulaznice za subotu kupiti se još mogu u pretprodaji po cijeni od 60 kuna, dok će na dan koncerta cijena biti 75 kuna. U ponudi je još ograničen broj #DupliAlen ulaznica za oba dana po cijeni od 120 kuna. Uz #DupliAlen ulaznicu na poklon se dobiva posebna “ALEN TE GLEDA” majica.

„Još uvijek pomalo ne vjerujem da slavim 25 godina karijere, zaista je prohujalo u trenu. Veselim se doći ponovo u Sax! jer s tim klubom i publikom tamo imam jedan poseban odnos i svaki put bude vrhunski doživljaj, a još kada je ovakav povod i dupli koncert pritom, ma bit će to vikend i fešta za pamćenje! Dođite svi da se skupa veselimo!“ izjavio je dobro raspoloženi Alen ususret nastupu.

Saksofon, klavijature, harmonika i flauta samo su neki su od instrumenata koje je svirao ili svira multitalentirani Alen. U 25 godina solo karijere izbacio je brojne uspješnice kao što su „Ne moren bež nje“, „Jenu noć“, “Niš mi se ne da” i „Ja ne gren“. Brojne su zanimljive priče i kurioziteti vezani uz njega, a jedna od njih je svakako činjenica da je 1997. odlukom predsjednika Tuđmana dobio Red Danice hrvatske s likom Marka Marulića za osobit doprinos kulturi. Svaki njegov nastup priča je za sebe i svojevrsna katarza za sve prisutne, a sigurno će tako biti i ovaj put.

Gušti su gušti, a gušti su i u Saxu na nezapamćenom duplom spektaklu uz Alena Vitasovića i njegov uvijek dobro raspoloženi bend!