Alen Vitasović, Šajeta, Phat Phillie i Mr Dirty Hairy ovaj vikend na ljetnoj terasi Boogalooa!

by lip 25, 2020Domaća glazba, Koncerti, Vijesti

Ljetna terasa Boogalooa nastavlja s bogatim programom i ovaj petak i subotu. Vikend će otvoriti Phat Phillie sa svojim posebnim vinyl setom, a kad je prilika takva za gramofonima mu se mora pridružiti i Mr. Dirty Hairy koji se nakon pet godina vraća u Zagreb s Novog Zelanda. Ulaz je besplatan.

Dan kasnije, u subotu (27.6.) na scenu u sklopu Retro romantičnog partyja stupaju DJ Alen Vitasović i DJ Šajeta koji će puštati glazbu svoje mladosti! Ulaz je besplatan do 22 sati, nakon toga je 20 kuna. Bicikl drive in terasa Boogalooa otvorena je od 17 sati, a happy hour traje čak do 20 sati.

Phat Phillie je doajen hrvatskog hip-hopa i vjerojatno prva osoba na koju pomislite kad je u pitanju DJ-ing, organiziranje koncerata i festivala u Hrvatskoj, kao i općenito promocija ove supkulture u našim krajevima. Mr Dirty Hairy je zaljubljenik u ploče, a specijalnost su mu neobični funky ritmovi koje voli iskopavati na svim meridijanima i paralelama. Ovaj dvojac s bogatim međunarodnim iskustvom jamči da će svi koji dođu na terasu Boogalooa ovaj petak ne samo uživati u plesu, nego i pokupiti neku novu mjuzu. Obavezna instalacija Shazama.

Tko je bio prvi dan prošlogodišnjeg Ča-vala u Boogalou, lako je moguće da se ničega ne sjeća. Alen i Šajo napravili su neviđeni kaos (naravno uz pomoć velikog Elia Piska) pa su naprosto morali ponovo doći, ali ovaj put u potpuno novoj ulozi. Na terasi Boogalooa u subotu ova dva doajena u sklopu Retro romantičnog partyja puštat će glazbu svoje mladosti. Imat će i mikrofone. Red šale, red pošalice, red bizarnoga.

Foto: Marin Vajdić

BONUS: Alen je pronašao bilježnicu iz osamdesetih u kojoj je pravio svoje top liste. Iz nje će izvaditi nekoliko aduta koje ćete vjerojatno teško susresti na nekim drugim sličnim partyjima.
BONUS 2: Još se ne zna hoće li Šajo ponijeti pištolj.

Blackout event
Romantični retro party event