Podijeli objavu

Nekoliko tjedana uoči sudjelovanja na Dori 2021., na kojoj će se 13. veljače pjesmom „Tick-Tock“ natjecati za titulu predstavnika Hrvatske na Izboru za Pjesmu Eurovizije, Albina je objavila „No More Tears“, englesku verziju njenog zapaženog debitantskog singla „Imuna na strah“.

„No More Tears“ autorski potpisuje tim zaslužan i za pjesmu „Tick-Tock“ – cijenjeni hrvatski autor i producent Branimir Mihaljević (Oliver Dragojević, Nina Badrić, Željko Bebek, Franka Batelić…), Tihana Buklijaš Bakić, jedna od najprisutnijih voice-over artista u hrvatskom eteru, te Max Cinnamon, finalist francuskog nacionalnog izbora Destination Eurovision 2018.

„Snimanje engleske verzije mojeg debitantskog singla odvilo se brzo, budući da sam već bila uživljena i proživjela ovu pjesmu kroz njenu hrvatsku verziju. Baš kao i ‘Imuna na strah’, ‘ No More Tears’ ima neku svoju čar, rekla bih čak i da je u pitanju Disney štih, što mi se poprilično sviđa. Drago mi je da publika ima priliku poslušati je i u ovom obliku“, istaknula je Albina.

Singl “Imuna na strah”, koji je dospio u Top 20 na HR Top 40 listi najemitiranijih pjesama, također je nastao suradnji s Branimirom Mihaljevićem i Tihanom Buklijaš Bakić. Albina je za svoj debitantski singl snimila i prateći videospot, kreiran u zagrebačkom kazalištu Komedija uz profesionalni tim predvođen redateljicom Sandrom Mihaljević.