Adrijana Baković očarala aktualnim singlom publiku, struku, ali i kolege Miroslava Škoru, Zsa Zsu, Dalibora Petka i mnoge druge

Podijeli objavu

Svojim aktualnim singlom “Ljubav je moja cesta”, Adrijana Baković je u vrlo kratkom periodu osvojila srca publike, radijskih postaja, ali i mnogih kolega koji nisu krili oduševljenje mladom glazbenicom.

Tu njezinu veselu, prpošnu i razigranu energiju primijetila je i njezina kolegica Zsa Zsa koja je komentirala: “Adrijana- prije svega jedna jako cool, zabavna i pametna curka s jednim ozbiljnim, zaokruženim vokalom. Skroz mi se sviđa ova šarena energijica, ima mi neki retro štih i podsjeća me na jednu od mojih prvih pjesama 🙂 tako da budi fora emocije u meni. Catchy melodijica u refrenu i mislim da je pjesma baš onako jedno sunčeko u ovim zimskim danima! I ovaj kraj je sve – “I TOČKA haha vrh!

Lijepo je vidjeti kako se glazbenici međusobno podržavaju, a svaki novi singl doživljavaju kao uspjeh kolega te mu pružaju dodatnu podršku i motivaciju u njihovom daljnjem radu.

Za jako zanimljiv spot prepun šarenih boja, vedrine i pozitivne vibracije pobrinuo se Marko Zeljković. Uočio je to i voditelj Dalibor Petko koji je sve pohvalio: ”Ovaj spot mi je presladak ” Super je styling, energija, sve!”

FOTO: Joanna Paciorek

Svoje oduševljenje nije krila ni njezina kolegica, također glazbenica i glumica Sementa Rajhard koja nam je rekla: “Jako mi se sviđa nova Adrijanina pjesma Ljubav je moja cesta, drugačija je u moru istih pjesama, spot je jako-jako simpa. Drago mi je što je uspjela u svom planu jer iz iskustva znam koliko je komplicirano zauzeti svoje mjesto na sceni. Volimo biti drugačiji, ali isto tako moramo naučiti publiku da nas takve i prihvate:) Adrijana je predivan vokal koji zaista može sve i autentičan je. Go girl :).”

Adrijanin kolega Goran Bošković iz grupe Fluentes joj je poručio: “Sjajno draga moja, ova mi je do sada naj naj! Baš si komplet zvijezda.”

Podsjetimo, Adrijana je za pjesmu “Ljubav je moja cesta” okupila provjereni tim koji je radio i na njezinim ranijim singlovima. Autor pjesme je Vjekoslav Dimter, na tekstu je radio Damir Bačić dok je za aranžman zaslužan Željko Nikolin.

Osim što je izdala svoj aktualni singl, Adrijana se priprema za gostovanje na čak tri koncerta Miroslava Škore, 12., 13. i 14. veljače u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. U tjednu ljubavi Adrijana će na koncertu osim dueta “Tajna najveća” s Miroslavom Škorom, izvesti i svoju ljubavnu baladu “Zaboravi” uz klavirsku pratnju.