Adastra predstavlja novi singl “Neraskidivi”

by lis 9, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

Nakon mnogobrojnih ljetnih koncerata i nedavno objavljenog kompilacijskog albuma ‘Greatest Hits Collection’, Adastra se vratila u studio i snimila novi singl ‘Neraskidivi’, pjesmu o vjernoj pratiteljici ljubavi – lojalnosti. Lojalnost je neraskidiva od ljubavi kao što je i Adastra neraskidiva od svog izričaja i svoje vjerne publike koja je odlično prihvatila pjesmu koja je premijerno bila izvedena na riječkoj Trsatskoj gradini.

Snimanje spota na tajnovitom zagrebačkom jezeru Ontario

Potaknuta odličnom reakcijom publike Adastra je odlučila snimiti i spot. Snimanje se održalo na tajnovitom zagrebačkom jezeru Ontario, a scenarij, po kojem je spot trebao biti sniman tijekom sunčanog vremena, zbog proloma oblaka je ipak doživio drugačiju realizaciju. Munje koje su parale nebo upotpunile su i prenijele stihove pjesme u video te na taj način ovjekovječile novi singl. Redateljska uloga pripala je Jerku Mariću, frontmanu i pjevaču Adastre, kamerman je bio Johnny Paciotti dok je za produkciju spota zaslužan studio Zvuk svjetlosti.

Frontman Jerko o spotu kaže: ‘Spot sam zamislio kao prikaz nas četvorice, svatko u svom filmu. Momci nisu pojma imali da ih ne želim u spotu u pozerskom izdanju, nego u onom iskrenom, opuštenom obliku. Na snimanju je bilo puno zezanja, dobrih provala i vibre te sam sretan što sam to sve mogao uhvatiti na kameri. Najbolja stvar je ta da je oluja došla i zapaprila cijeli spot, munje su svuda oko nas sijevale i nije nam bilo svejedno.’

Novi album iduće godine

Adastra s pjesmom ‘Neraskidivi’ nastavlja nizati singlove koji će se naći na njihovom novom albumu planiranom za iduću godinu, a u ovoj i drugim Adastrinim pjesmama možete uživati 21. listopada kada nastupaju u Samoboru, u klubu Bunker.