Podijeli objavu

AC/DC će 13. studenoga objaviti novi, 17. album, „POWER UP”! Bit će to prvi puta nakon 2014. da legendarni band objavljuje novu glazbu.

Danas su objavili novi singl „Shot In The Dark”!

U spotu vidimo legendarne članove u punoj snazi: Angus Young [gitara], Brian Johnson [vokal], Cliff Williams [bas gitara], Phil Rudd [bubnjevi] i Stevie Young [ritam gitara]. Band se na albumu ponovno udružio s producentom Brendanom O’Brienom koji je već radio na albumima „Black Ice” (2008.) i „Rock Or Bust” (2014.) AC/DC su nam pripremili čak 12 novih pjesama i pri tom su ponosno zadržali svoj prepoznatljiv zvuk i sva moćna obilježja. „POWER UP” dolazi u nekoliko verzija koje će sigurno oduševiti obožavatelje. Među njima će biti i limited edition, „POWER UP” box s jedinstvenim paketom za obožavatelje – imat će opciju da pritiskom na gumb zasvijetli neosnki logo i da se pri tom iz ugrađenih zvučnika čuje dio nove pjesme „Shot In The Dark”! U boxu će biti CD, bogato opremljena knjižica s ekskluzivnim fotkama i USB punjačem koja omogućuje da box bude uvijek napunjen. Naravno, to će izdanje biti dostupno samo u odabranim prodavaonicama i u web-shopu banda. Bit će tu naravno i 180-gramski vinil.

AC/DC su jedan od najutjecajnijih bandova u povijesti s više od 200 milijuna prodanih albuma diljem svijeta. U Rock and Roll Hall of Fame® su od 2003, a iza njih su brojne nagrade i rasprodane stadionske turneje.