Crvena Jabuka oduševila Zagreb!

by svi 13, 2018Domaća glazba, Izdvojeno, Vijesti

Jedan od najvećih rock bendova s prostora bivše Jugoslavije, sinoć je održao svoj samostalni koncert u Boogaloo u Zagrebu.

Prije nešto više od godinu dana, ovaj je bend već nastupao na istom mjestu, tako da su se našli u dobro poznatom prostoru, što su i pokazali odličnim nastupom.
Početak koncerta je bio zakazan u 22 sata, no iako nismo niti očekivali da počnu točno na vrijeme, kad su počeli kasniti više od pola sata, publika je polako postajala nervozna, no ubrzo su se popeli na pozornicu i sve je bilo oprošteno.

Iako se radi o jednom od onih bendova za koje su svi čuli, sinoć Boogaloo nije bio rasprodan, štoviše, komotno se moglo plesati, biti na ogradi ili za šankom. No, to ne znači da je koncert bio lošiji ili slabiji nego što bi bio u punom prostoru.

U publici su se nalazili samo ljudi koji prate rad ovog benda, pa su tako znali sve pjesme koje su izvodili tokom koncerta koji je trajao čak dva i pol sata, a ni to nije bilo dovoljno! Vratili su se na bis te nastavili izvoditi neke od najvećih hitova, pa je koncert sveukupno trajao oko tri sata.

Uzimajući u obzir da je i publika već polako bila na izmaku snaga, skidamo kapu njima što su uspjeli toliko dugo izdržati na pozornici, te održavati kontakt s publikom. Bilo je tu svega, od bacanja stvari na pozornicu od strane publike, do držanja postera u publici, a nemali broj fanova se pojavio u majicama s natpisima!

Jedina zamjerka koju imamo jest što se nažalost na koncertu moralo birati između atmosfere u prvim redovima ili dobrog zvuka. Dok smo bili na ogradi, nažalost glazba je bila preglasna te se Žerin vokal jedva čuo, no kasnije kad smo se udaljili, mogli smo jasnije čuti i vokale, ali i klavijature.

Sve skupa, sinoć smo bili na jednom od onih koncerata za koje nam nije nimalo žao što smo dan nakon bez glasa, umorni i neispavani!