Klub Kotač i dalje nezaustavljivo vrti svoj raznosvrstan program

by ožu 30, 2018Domaća glazba, Izdvojeno, Vijesti

Pulski klub Kotač i dalje nezaustavljivo vrti svoj raznosvrstan program sačinjen od koncerata, slušaonica, DJ programa… U nastavku donosimo pregled prvog dijela travnja.

Prvi dio travnja u klubu Kotač

Nedjelja 01.04., 21 – 04, ulaz: slobodan
Drugo izdanje programa Proces posvećenog osvješćivanju društva te njegovom senzibiliziranju s LGBTIQ zajednicom, na kojem će nastupiti House of Flamingo, queer umjetnički kolektiv koji od sredine 2013. godine aktivno djeluje na zagrebačkoj nezavisnoj kulturnoj i queer sceni.

Utorak 03.04., 20:30 – 23, ulaz: slobodan
Klub Kotač pokreće kviz Kvotač, kviz koji će se razlikovati od svih poznatih koji se održavaju na području grada Pule. Riječ je o tematskom glazbenom kvizu sa više kategorija pitanja. Pitanja su pismena uz gledaonicu, slušaonicu i najbrži prst. Sudjeluje deset ekipa s po četiri člana. Prijaviti se možete u inbox Facebook stranice kluba Kotač.

Petak 06.04., 22 – 04, ulaz: 10 kn do ponoći / 20 kn nakon
Travanjsko izdanje Groovoteke pružit će spoj stare škole i novih momaka, kako u glazbi, tako i u pojavi. Predstavit ćemo soničnu fuziju afrobeat instrumentala, old school funka i modernijeg disco boogie žanra. I ovog puta pred vama će stajati tri pojave u ljudskom obliku, a to su: M. Funkovich, Matija Licul i M.G.K.

Subota 07.04., 22 – 04, ulaz: 10 kn (djevojke) / 20 kn (momci)
Soul Sisters u suradnji s klubom Kotač s ponosom predstavlja Soul Ting posvećene RnB glazbi te svim njegovim glazbenim derivatima i srodnim žanrovima. Jednom mjesečno okupiti ćemo se kako bi slušali probrane playliste naših selektorica i njihovih gostiju s lokalne i regionalne scene. Također ćemo u sklopu glazbenih večeri ugostiti razne ženske umjetnice i njihove radove, ali se pobrinuti i za vaše nepce ukusnim delicijama iz kuhinje naše Martine iz trgovine zdrave hrane Zdravo Zelena.

Četvrtak 12.04., 20 – 00, ulaz: slobodan
Open DJ desk je program kluba Kotač gdje se daje mogućnost neafirmiranim i afirmiranim DJ-evima i producentima za izvođenjem vlastitih setova, žanrovski neopredijeljenih. Šesto izdanje nam donosi nastupe Ivana Belšaka i Jana Hodaka, oba iz Pule.

Petak 13.04., 23 – 06, ulaz: 30 kn
Ovaj put uz domaćine Munchiese i Deco – THeCo majstoricu Dubcat počastit ćemo vas jednim live actom iz UK – Conscious Youth!

Subota 14.04., 21 – 04, ulaz: 35 kn
Novo izdanje live koncertnog programa 270° donosi nam nastupe zagrebačkih bendova Brujači i Kiper.