Ničim izazvan rasprodao Sax, objavljena i satnica za subotu!

by lis 25, 2024Domaća glazba, Vijesti

Dugoiščekivani povratak srpskog benda Ničim izazvan urodio je rasprodanim Saxom što samo govori o rastućoj popularnosti ovog benda. Koncert će se održati u subotu, 26. listopada s presjekom hitova iz njihove sad već bogate i očito vrlo uspješne karijere. Klub se otvara u 21h, početak koncerta je u 22h, a sve novosti pratite i na Facebook događaju.

“Prije svega, jako nas je obradovala vijest da je koncert u Saxu rasprodan! Od našeg posljednjeg nastupa u Zagrebu, sada već davne 2020. Godine, mnogo stvari se promijenilo. Objavili smo nekoliko novih hitova, dobili dosta nove publike u Hrvatskoj, a ono sto je najbitnije poželjeli se sviranja u Zagrebu. Sigurno smo da naše goste, a i nas očekuje nezaboravna noć ovu subotu u Saxu!” poručila je poslovično dobro raspoložena ekipa iz benda ususret koncertu.

Ničim izazvan je deveteročlani bend iz Srbije (Vrbas, Beograd, Kula). Osnovali su ga 2012. godine u Vrbasu dva bliska prijatelja Boris Bakalov i Bojan Gluvajić, a zanimljivo da je bend u jednoj solidnoj mjeri spojila i ljubav prema odbojci. Svoj prvi CD objavili su 2014. godine pod nazivom “Ničim izazvan” i privukao je veliku pažnju. Prvi singl “O tebi” postao je pravi hit, dospio je na prva mjesta gotovo svih top-lista u Srbiji i proglašen je za hit godine na godišnjoj listi radija B92, a trenutno na youtubeu ima više od 11 milijuna pregleda. Prije sedam godina u Londonu su osvojili nagradu “MTV Best Adria Act”. Bend je nastavio s izdavanjem vrlo uspješnih albuma i singlova, a posljednji od njih je “Bad Boy” koji je svjetlo dana ugledao krajem ožujka.

Koncentrirani su na autorsku glazbu s krajnje iskrenim tekstovima inspiriranim ljubavlju, životom, raznim unutrašnjim dilemama, sukobima i svakodnevicom koja se krije iza banalnosti koja nas okružuje. Bend je poznat po energičnim i emotivnim nastupima uživo. Nastupali su na mnogim velikim festivalima i održali brojne koncerte širom regije, a u to će se moći uvjeriti i zagrebačka publika ovu subotu u Saxu! I još nešto. Prošle godine izazvali su veliku pažnju solidnom tjelesnom transformacijom, a osnovali su i klub “Dizači tegoba” motivirajući ljude na zdrav život, navike i fizičku aktivnost.