Nova pjesma ‘Sreća’, samostalni album i nastup na Aurea festu Marka Kutlića!

by kol 29, 2019Domaća glazba, Izdvojeno, Nova izdanja, Vijesti

‘Sreća’ je ‘U kapi tvoje ljubavi’. Na ovaj bi se način savršeno mogla opisati životna, ali i dosadašnja fenomenalna samostalna karijera mladića, koji je u protekle dvije godine osvojio srca i duše, publike i struke.

Marko Kutlić, koji je već sa brojnim nagradama potvrdio status najperspektivnijeg mladog izvođača, i za kojeg bi se moglo reći kako mu je u zvijezdama zapisan glazbeni uspjeh, na zadovoljstvo svih fanova, predstavlja novu pjesmu jednostavnog naziva ‘Sreća’.

Tu iznenađenjima nije kraj, jer ‘Sreća’ je ujedno i najavni singl Markovog dugoočekivanog samostalnog albuma, koji će nositi naziv po njegovom istoimenom hitu ‘U kapi tvoje ljubavi’.

‘Moja nova pjesma “Sreća”, govori o onom osjećaju koji svaki čovjek priželjkuje, a to je taj osjećaj sreće, u trenutku spoznaje da si pronašao srodnu dušu. To je onaj osjećaj kada sve dobije svoj smisao, sve sjedne na svoje mjesto, kad znaš da je svaki korak pravi i kad nema više nikakvih pitanja.’, istaknuo je Marko.

‘Sreća’ je Markov glazbeni adut za ovogodišnji Aurea Fest u Požegi, na kojem će imati dvostruki program. Prvo će u danas 29.08., nastupiti u revijalnom djelu ‘Aurea Jazz Festu’, gdje će zapjevati uz podršku orkestra Big Band Požega. Isti će ga orkestar pratiti i dan kasnije, u petak 30.08., kada će ‘Sreću’ i službeno predstaviti požeškoj publici u sklopu festivalske pop večeri, na Trg sv. Terezije.