TOP 20: Dienne se i ovog tjedna zadržala na prvom mjestu naše Domaćice

by pro 9, 2018Domaća glazba, Strana glazba, Top liste, Vijesti

Došli smo do još jedne nedjelje u kojoj zbrajamo vaše glasove koje ste vrijedno davali svojim favoritima tijekom cijelog tjedna.

Pa ste tako i ovog puta na prvom mjestu zadržali Dienne i ‘Danas vidim boje’.

Na drugom je Meri Andraković i ‘Nije kriva muzika’ dok je na trećem Filip Pintar sa svojim novim singlom ‘Blago svijeta’. Prošli tjedan smo napravili zamjenu i evo ih odmah u samom vrhu, Heidi šeće psa nalaze se na četvrtom mjestu sa singlom ‘Uzalud’. Na petom je Mia Negovetić i ‘Mali dio neba’.

U Top 20 ušao je Vedran Ljubenko sa pjesmom ‘Sanjar’, a evo i prijedloga za koje možete glasovati do iduće nedjelje:

Uredništvo Zagrebačkog festivala odabralo je 21 novu skladbu koja će se predstaviti na nadolazećem, 66. izdanju festivala u siječnju 2019. godine! Među njima, svoju novu pjesmu predstavit će NoA i Lea Mijatović koji su udružili snage i snimili pjesmu „Pogled kao plamen“. „Ovu jesen sam imala nešto drugačije glazbene planove od snimanja dueta, međutim NoA i Vojan su poremetili sve te planove kad su mi poslali pjesmu ‘Pogled kao plamen’. Bila je to ljubav na prvo slušanje i nisam dvojila ni trenutka da je otpjevam s Noom. Sretna sam što se stručnom žiriju Zagrebačkog festivala također svidjela i što su nam pružili priliku da je predstavimo na nadolazećem festivalu – rekla je Lea Mijatović prilikom predstavljanja pjesme.

Možda najiščekivanija pjesma s Massimovog novog albuma “Sada” konačno postaje singl – vani je bezvremenska balada “Nisam spreman”. Pjesma Sergeja Četkovića već je i prije svog izlaska zaintrigirala javnost. Naime, i prije no što ju je Massimo snimio i stavio na svoj album izveo ju je kao duet sa Sergejom Četkovićem na jednom od rasprodanih koncerata u beogradskom Sava Centru. Iako ju publika nikada prije nije čula nagradila ju je ovacijama. Pjesmu je Massimo nakon izlaska albuma uvrstio u svoj live repertoar i redovito izvodio na rasprodanim koncertima ljetne turneje po Hrvatskoj i publika ju je zavoljela i pjevala kao i najveće, već poznate hitove.

Na Stranoj top listi ovog tjedna na prvom mjestu nalazi se Ariana Grande ‘God Is a Woman’.

Na drugom su The Chemical Brothers i ‘Free Yourself’ dok je na trećem Ed Sheeran i ‘Happier’. Na četvrtom je Eminem sa singlom ‘Th Ringer’, a na petom se nalazi Hozier i ‘Nina Cried Power’.

Prijedlozi ovog tjedna su:

Glasujte i dalje za svoje favorite u DOMAĆOJ i STRANOJ top listi jer se spotovi prvih pet pjesama vrte na našoj naslovnici cijeli tjedan! 🙂