Podijeli objavu

Australski pop-rock bend 5 Seconds of Summer objavio je svoj treći studijski album pod nazivom „Youngblood“. Hrvatska publika album može pronaći na Deezeru i Google Playu.

Bend 5 Seconds of Summer slavu je dobio postavljanjem obrada popularnih pjesama na YouTube, a publika jednako dobro prihvaća i njihov autorski rad. Pjesma „Youngblood“, po kojoj je i album dobio ime, prešla je 150 milijuna slušanja na streaming servisima, a dobila je i videospot koji je prešao brojku od 15 milijuna pogleda. Spot za pjesmu dostupan je na YouTubeu:

Uz to što je bend napravio album, sve su popratili i kamerom tako da se očekuje i kratki film pod nazivom „On The Record: 5 Seconds of Summer“. Film nas vodi iza scene snimanja albuma, a dokazuje kako bend i dalje vodi brigu o izradi video sadržaja za svoje obožavatelje.

Bend 5SOS oformio se 2011. godine u Sydneyju, a One Direction ih je pozvao da im se pridruže na njihovoj „Take me Home“ turneji 2013. godine. Njihove autorske pjesme prošle su odlično, baš kao i obrade koje su ih proslavile. Rolling Stone ih je prozvao „najvećim novim rock bendom na svijetu“, a širom svijeta su prodali preko tri milijuna izdanja. Slava nije prestala niti nakon debija; njihov drugi album došao je na prvo mjesto top-ljestvica u 12 zemalja i još jednom potvrdio prognoze koje je struka dala o njima.