Podijeli objavu

U prodaji je dvostruki album “40 velikih hitova CMC festival – The best of 2008. – 2018.”. Izbor od 40 pjesama koje su se našle na ovom dvostrukom albumu hitovi su izvedeni na CMC festivalima od 2008. godine, završno s pjesmama koje će biti izvedene na Velikoj vodičkoj pozornici 9. lipnja 2018.

CMC festival najveći je i najpopularniji glazbeni festival koji okuplja najznačajnija domaća i regionalna glazbena imena. Kroz deset izdanja festivala, stotine tisuća posjetitelja i sjajne nastupe koje ćemo dugo pamtiti, CMC festival se pozicionirao kao jedan od najvažnijih glazbenih događaja u Hrvatskoj za glazbenike, medije i partnere festivala, posebice Grad Vodice, s kojima je, pred deseto izdanje festivala potpisan novi četverogodišnji ugovor.

Prvi CD otvara “Ja po kafanama”, veliki hit Željka Bebeka, a drugi CD “Nirvana” Jelene Rozge. Osim Bebeka i Rozge na kompilaciji se nalaze i Dražen Zečić s hitom “Sokole”, Grdovićev “Crveni Ferrari”, “Volim barabu” Danijele Martinović, “Žena, a ne broj” Magazina, “Majske kiše” Teške industrije i neprežaljenog Kemala Montena, “Svijet oko nas” dive Josipe Lisac, “Zalutali pogled” Tomislava Bralića i klape Intrade, Jolina “Ja ti mogu biti tata”, “Ne lomi mi srce” Maje Šuput, “Guštan” Tončija i Madre Badesse te “Bezimeni” Mije Dimšić, trenutno najveće glazbene zvijezde.

Edicija “40 velikih hitova” jedna je od najpopularnijih iz kataloga Croatia Recordsa, a 40 velikih hitova kroz deset godina CMC festivala sigurno će polučiti sjajan uspjeh kod publike.