Podijeli objavu

Nakon izvrsnih koncerata u Zagrebu, Varaždinu i Sutivanu, sredinom srpnja Vladimir Garić, Žani Stipaničev, Filip Hozjak i Marko Pecotić održat će 18. srpnja koncert na novoobnovljenoj ljetnoj pozornici Gradina u Solinu u okviru programa Solinsko kulturno ljeto.

“Presretni smo što ćemo nastupiti u Solinu 18. 7. Ima dosta noviteta u programu i pozivam sve ljude da nam se pridruže u publici i zapjevaju s nama u tom predivnom ambijentu”, rekao je Vlado Garić. A Marko Pecotić osjeća se u Solinu kao doma:

Nakon dugo vremena opet koncert 4 Tenora u “mom” Solinu … tako reći, pivam u dvoru. Jako sam sretan i ponosan zbog toga i zahvaljujem apsolutno svima koji su uložili nadljudske napore da se ovo sve održi u ovim konfuznim vremenima. Nadalje sam sretan i zadovoljan jer već je nekoliko koncerata tenora iza nas i svaki je bio priča za sebe. Glasnice su spremnije nego ikad i samo čekamo da ispalimo sve one visine koje tako lako dolaze do srca publike! Vidimo se u što je većem mogućem broju!

Koncertnu su sezonu otvorili na otvorenom kod Lisinskog, gdje su osvježenim repertoarom i sjajnim nastupom potvrdili svoju reputaciju prave koncertne atrakcije i još jednom oduševili Zagreb. Gledalište usklađeno sa strogim epidemiološkim mjerama bilo je popunjeno tako da su zaista bili sretni što su imali takav početak ljetne turneje. Tenori su na koncertu predstavili i solističke obrade poznatih pjesama, a Vlado Garić dodatno je oduševio sviranjem električne gitare i izborom pjesme “Purple rain” jer ga je publika uglavnom poznavala iz kazališnog i klapskog svijeta.

Uslijedio je vrlo brzo nastup u varaždinskoj vili Bedeković, a svojim su izvedbama Varaždincima pružili još jednu noć za pamćenje. Preselili su se zatim malo južnije, na Brač u Sutivan, gdje također dalmatinska publika nije ostala imuna na veličanstvene Tenore pa su koncert pratili gromoglasnim pljeskom.

VAŽNO:

Koncert u Solinu odvija se u okviru programa “Jer svirati se mora”, što znači da se koncertu može prisustvovati bez potvrde o cijepljenju ili preboljenju bolesti COVID-19 jer se organizatori pridržavaju strogih epidemioloških mjera. Više informacija saznajte ovdje. Posjetiteljima se na ulasku u koncertne prostore u Solinu, Opatiji i Šibeniku mjeri tjelesna temperatura i dezinficiraju ruke.

Karte za Solin u prodaji su u sustavu Eventim.