Podijeli objavu

Naša 4 Tenora, Vladimir Garić, Đani Stipaničev, Marko Pecotić i Filip Hozjak svakodnevno odrađuju brojne nastupe i brojna gostovanja. Tako sada spremaju veliki spektakl u Cankarjevom domu u Ljubljani!

Poznati po jedinstvenom izvođenju najljepših kancona, opernih arija i evergreena u svom prepoznatljivom stilu sa zabavnim najavama, glumom i nastupom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim sada pripremaju spektakl u Cankarjevu domu 17.02.19. po svom guštu.

U najprestižnijem koncertnom prostoru u Sloveniji predstaviti će se pod novim imenom pod kojim nastupaju u inozemstvu – 4 Tenors i sa novim orkestrom od 14 sjajnih glazbenika s kojim će dirigirati Dinko Appelt s kojim su dobili punu orkestralni zvuk kojem su težili.

– Moram priznati da se zaista radujem koncertu u Cankarjevom domu. Naime ovo nam je prvi samostalni koncert u Sloveniji i mislim da nema boljeg mjesta za održavanje ovakvog glazbenog spektakla od Cankarjevog doma i to još povodom Valentinova. Ovaj koncert svakako je prekretnica u našim karijerama jer izlazimo na inozemno tržište i to sa nekim novitetima što vjerujem da ne želite propustiti. S toga vas pozivam da nam se pridružite u Cankarjevom domu i da zajedno proslavimo praznik ljubavi- izjavio je Filip Hozjak.

Tenori su od početka karijere stalno stavljali velike koncertne izazove ispred sebe tako da su u vrlo kratkom roku napravili nekoliko nezaboravnih koncerata od Platoa Gradec, prvog koncerta u Lisinskom, nastupa na Stradunu, koncerta u Ciboni sa revijskim orkestrom Zagrebačke filharmonije, Areni Stožice u Ljubljani i mnoge druge. Njihov koncert iz Lisinskog je snimljen i prikazan na HTV-u, a koncert iz Cibone je u završnoj fazi miksanja i uskoro će biti emitiran na televiziji. 4 Tenora od početka surađuju s diskografskom kućom Scardona u suradnji s kojom su objavili i svoj prvi album “U Lisinskom”.

Potražnja za kartama ne prestaje što dovoljno govori o popularnosti ovog zanimljivog glazbenog sastava koji uvijek priprema nešto novo!

– Ozbiljno smo prihvatili izazov koji nosi ime Cankarjev dom, pa tako i gledamo sa strahopoštovanjem na taj koncert i publiku koja će doći, ali i samouvjerenošću da smo dorasli takvom izazovu. Uvjereni smo da će publika otići s osjećajem zadovoljstva! Pozivam sve one koji se još premišljaju da dođu jer za 5 godina kad se opet vratimo moći će reći: mi smo bili na njihovom prvom koncertu i već tada se vidjelo da će postati zvijezde kakve su bile tada! Budite pioniri našeg putovanja i probijanja u svijet glazbe s drugačijim pristupom – našalio se Marko Pecotić koji entuzijastično poziva na koncert!

Ovo ljeto biti će prepuno velikih koncerata, koje ćemo uskoro najaviti jer gdje god su nastupili oduševili su svojim drugačijim konceptom nastupa. Donijeli su prijeko potrebnu svježinu na našu scenu i vrlo brzo su postali velika koncertna atrakcija i miljenici publike, kako hrvatske tako i inozemne!

Ulaznice za koncert kupite na Eventimu!