Podijeli objavu

Tragom prošlogodišnjih koncerata koje su priredile kroz zajednički program When Tomorrow Comes tijekom Adventure, te rasprodani koncert “Fado” na Tvrđavi Barone, Meri Jaman, Anita Valo i Jelena Radan vraćaju se u Šibenik zajedničkim koncertom 31. srpnja na Tvrđavi sv. Mihovila gdje će predstaviti novo poglavlje zajedničkih nastupa.

NOVI PROGRAMSKI KONCEPT

Programski koncept pod nazivom “3 priče” u Šibenik donosi novu dozu glazbenog optimizma, snage i nade u bolje sutra. Sadržajno osvjetljava nove kontekste u kojima su se ljudi zatekli, te istodobno predstavlja i svjež umjetnički uzlet njenih autorica. Priče su to o sreći, tuzi i – ljubavi koja uvijek na kraju prevlada, ispričane na tri različita načina koji istovremeno sve elemente savršeno spajaju u smisleno glazbeno djelo.

Autorice su poželjele istovremeno spojiti i razdvojiti svoje izvedbe s idejom da publika doživi tri različite atmosfere – onu Meritasica, u izvedbama autorskih uspješnica poput Odjednom ti, Igra, Ova ljubav, Umjesto isprike, zatim Jeleninu izvedbu pjesama Voljet ću te sutra, Kad nas ne bude, Sjeti me se ljube, te onu zajedničku u kojoj predstavljaju svoje obrade cijenjenih autora poput Annie Lennox, Alanis Morisette, Amande Marshall, Neil Younga, Mando Diao i Duran Durana. Kako same kažu, svaka od odabranih pjesama uvelike je utjecala na njihov bogati autorski rad i oblikovala umjetnički senzibilitet svake glazbenice pojedinačno.

Željno iščekujući ponovni povratak na scenu, miljenice šibenske publike počastit će prisutne i premijernim izvedbama novih autorskih pjesama nastalih u “periodu tišine” koji je za njih bio iznimno plodan. Bez sumnje je da će kompaktna kombinacija tri jedinstvena vokala – Jelene, Meri i Anite – publici na tvrđavi ispričati nadasve zanimljive glazbene priče.

ULAZNICE U PRODAJI OD UTORKA, 14. SRPNJA

Ulaznice po cijeni od 100 kuna u prodaji su od utorka, 14. srpnja isključivo za korisnike Mastercard® i Maestro® kartica koji ostvaruju ekskluzivnu pogodnost online kupovine u sustavu Eventim od utorka u podne do četvrtka, 16. srpnja u podne. Najbrži među njima ostvaruju i popust od 15% na cijenu ulaznice.

Ulaznice će u regularnoj prodaji biti dostupne od četvrtka, 16. srpnja u podne, online u sustavima Eventim i Croatia Tickets, te na ulazima Tvrđave sv. Mihovila te u City Pointu šibenskih tvrđava. Upravo u City Pointu članovi Kluba prijatelja ostvaruju 10% popusta na kupnju ulaznica (individualna članska iskaznica na 1 ulaznicu, a obiteljske članske iskaznice na 2 ulaznice).

Iz Tvrđave kulture Šibenik ističu kako će se događanje održavati u skladu sa svim preporukama Stožera civilne zaštite i uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera.