Podijeli objavu
Foto: Damir Bošnjak

Nakon uspješne izložbe unikatnog nakita od bakra i aluminija koji su održali u galeriji Zadart (kažu iz galerije najposjećenija izložba), Frane Šunić i Nena Ninčević Mandić, proslavili su prvi rođendan svog modnog brenda 2RARE design i prvom samostalnom revijom. Revija se održala prošlog vikenda u Istri, a izazvala je sjajne reakcije.

U jedinstvom ambijentu antičkog kamenoloma Cave Romana u Vinkuranu 30. lipnja održao se 9. modni happening [email protected] pod pokroviteljstvom Općine Medulin i Medulinske Rivijere d.o.o..

Foto: Damir Bošnjak

Svoje kolekcije, koje utjelovljuju suvremenu, autonomnu i neovisnu ženu, predstavili su istarski dizajneri Ivana Tomić, Stehlik, Showroom Antonella, Mavia fashion, GB nakit, Ingrid Rojc, Anima M,Sascha, L&L-Škola primijenjenih umjetnosti i dizajna- Pula, iz Splita BuBaBu te iz Zadra-2RARE design.

Ova manifestacija privukla je veliki broj posjetitelja koji su uživali u modnoj reviji nakon koje se druženje nastavilo dugo u noć uz glazbu dj-a. Impozantni magični prostor antičkog kamenoloma Cave Romane u Vinkuranu, iz kojeg se vadio kamen za izgradnju Pulske Arene, pokazao se kao izuzetan multifunkcionalni kulturni podij na otvorenom koji odiše prirodnom elegancijom, koji mami, ne samo domaće i strane goste, već i vrhunske umjetnike da u sasvim drugačijem okružju pokažu svoju kreativnost i talent.

Organizatori ovog eventa: Artistic studio, Marko Mavia i Saša Obradović ne kriju zadovoljstvo reakcijama izlagača i publike.