2CELLOS s Zuccherom, Domingom, Ramazzottijem….u čast Pavarottiju!

by ruj 7, 2017Koncerti, Strana glazba, Vijesti

Izvedbama skladbi “La donna è mobile” i “O Sole Mio”, Luka Šulić i Stjepan Hauser oduševili su krcatu Arenu u Veroni i time odali počast slavnom Lucianu Pavarottiju, jednom od najznačajnijih tenora.

Uz naše slavne violončeliste, na koncertu povodom desete obljetnice Pavarottijeve smrti, nastupili su i Zucchero, Eros Ramazzotti, Placido Domingo, José Carreras, Il Volo i mnogi drugi.

Ovaj svečani event je zabilježen i TV prijenosom na RAI 1 pa ga je uz 12 000 sretnika u jednom od najljepših amfiteatara gledalo ukupno oko 5 milijuna gledatelja.

“O Pavarottiju uvijek pričamo samo sve najbolje jer je uistinu najveći, bila nam je čast svirati “O Sole Mio” i “La donna è mobile”. Sudeći po pljesku i publika je bila oduševljena. S nekim od okupljenih glazbenika se već dobro znamo, primjerice Zuccherom i uvijek je zadovoljstvo biti u društvu ovako sjajnih glazbenika”, poručuju Luka i Stjepan koji već sutra nastupaju u Rimu na “Celebriti fight Night”.

Među gostima u publici je bio i slavni talijanski nogometaš Alessandro Del Piero, a pošto su Luka i Stjepan veliki fanovi nogometa, i s njim su se družili nakon koncerta.

Ne propustite novo deluxe izdanje 2CELLOS “Score”!