Podijeli objavu

Zdenka Kovačićek, Zabranjeno pušenje, Radioaktiv i Bomba Klaveč nastupit će na ovogodišnjem 13. Parkfest Novigradu.

Park G. Rusgnacha nalazi se preko puta Zajednice Talijana, u kojem će za početak u 20.30 atmosferu zagrijati hrvatska “Janis Joplin”, Zdenka Kovačiček u pratnji benda.

Nakon toga sve se seli u park Novigradske biskupije gdje će na velikoj pozornici od 22.30 nastupiti Zabranjeno pušenje, Radio Aktiv i Bomba Klaveč.

BOMBA KLAVEČ – sastav dolazi iz Trsta, kojeg čine dobro znani glazbenici iz raznih tršćanskih underground bandova. Sa svojim matičnim bendovima žestoko su rokali na pozornicama diljem Europe, no u želji da probaju i nešto drukčije, skupili su se pod imenom Bomba Klaveč, i u pomalo neuobičajenom sastavu – gitara, bas, konge, cahon i vokal – izvode covere dobro znanih pjesama grupa poput Queens of the Stone Age, Depeche Mode, Kinks, Crosby Stills Nash & Young, Stray Cats, Rolling Stones… njihov repertoar pokriva glazbu od 60-ih godina do danas, a sve to izvode u akustičnoj verziji.

ZABRANJENO PUŠENJE – legendarni sarajevski bend, pravi rock ‘n’ roll dolazi U Novigrad!

RADIO AKTIV – Pulsko-zagrebački ska rock osmerac, okupljeni krajem ljeta 2009. godine u Puli, Radio Aktiv je glazbeni sastav čiji bi se zvuk mogao okarakterizirati kao rock s elementima reggaea i world musica s tekstovima na hrvatskom jeziku.

Organizator Parkfest Novigrad Cittanova je udruga „Mokar prst”, grad Novigrad- Cittanova i TZG Novigrada – Cittanova.

Ulaz je besplatan, a sve informacije pratite na Facebook eventu.