058 predstavljaju spot za pjesmu “Čudo”

by srp 22, 2017Domaća glazba, Nova izdanja, Vijesti

U subotu, 22. srpnja, u splitskom Đardinu održat će se promocija novog video spota za pjesmu ‘Čudo’ koja je svoju premijeru imala na ovogodišnjem Splitskom festivalu. 058 je glazbeni projekt na kojem je gitarist i kompozitor Branko Mamut 2012. godine okupio sjajan tim glazbenika kako bi ispričao svoju glazbenu priču. Iz njihove suradnje stvorila se pozitivna i kreativna energija te projekt proširila na snimanje autorskog albuma na engleskom jeziku namijenjenog prvenstveno stranom, ali i domaćem tržištu. Raznovrsnost osobnosti i stilova glazbenika koji su našli zajednički jezik u ovoj priči stvorila je neobičan, jedinstven i eklektičan glazbeni kolaž koji se osjeti i u njihovom najnovijem uratku.

Nakon odličnog nastupa s pjesmom ‘Čudo’ na ovogodišnjem Splitskom festivalu, promocija spota održat će se ove subote u sklopu festivala Evo ruke, a nakon promocije publika će imati priliku uživati u cijelom koncertu ovog fantastičnog americana benda.

058 iza sebe ima pet uspješnih singlova – ‘Vrijeme’, ‘Kiša’, ‘Nova priča’, ‘Ljeto’ i ‘Žice od sna’ te nagradu direkcije festivala Texas Country Music Awards za najorginalniju glazbu te vjerujemo da će i ‘Čudo’ zaživjeti kod publike željne dobre glazbe. Svi oni koji neće moći prisustvovati ekskluzivnoj splitskoj premijeri spota, u ponedjeljak u 19 sati isti će moći pogledati na CMC televiziji te na službenom YT kanalu Croatia Recordsa.